Kopier Autocomplete fra Outlook profil

More
3 months 19 hours ago #72 by JudgeFredd
I nyere Outlook versioner, og med nyere opsætning (Exchange ikke pop), kan man kopiere autocomplete, det der hvor outlook selv skriver resten af mail adressen, når man taster i "til" feltet, på følgende måde.
OBS! I ENDNU NYERE Outlook versioner, hvor der køres med en Microsoft konto (Business eller Privat), vil dette synkroniseres til skyen, det er dog p.t. relativt nyt, og formentlig ikke gennemtestet.

O.B.S! Nedenstående skal helst gøres inden ny profil oprettes, sørg for at tage en kopi af hele mappen "RoamCache" inden du begynder at kopiere/overskrive filer!!

Gå til følgende mappe C:\Users\judge\AppData\Local\Microsoft\Outlook\RoamCache (erstat "judge" med brugernavnet), kopier filen Stream_Autocomplete_0_A9F313ABF7D26C49953DFAD640A4E09A.dat (fil vil have andre tal/bogstaver, end i dette eksempel).

Opsæt ny profil i Outlook, start og luk outlook, gå til samme mappe som ovenfor, erstat den nye "Stream_Autocomplete_xxx" fil med den der tidligere blev kopieret, HUSK at filen rette filnavnet på den gamle fil, til det samme navn som den nye fil.

Der kan være flere filer der starter med Stream_Autocomplete.. hvis der er eller har været flere outlook profiler oprettet for brugeren, det er sandsynligt at den største af filerne er den der er korrekt, da den vil indeholde flest adresser.. (Duh!)..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.441 seconds