Gendan RAW harddisk / Gendan partition på HD

More
3 months 3 weeks ago #25 by JudgeFredd
Hvis en disk ikke kan læses og filtypen står som "RAW", eller/og hvis Windows skriver disken ikke er formateret, kan partitionen og/eller filerne gendannes med Partition Wizard Free (pwf fremover)​.
Den disk jeg "reddede" var en ekstern USB HD, som tabte strømmen efter jeg havde tilsluttet den, og derefter var filsystemet pludselig "raw", i pwf programmet blev den dog vist som almindelig nfts, jeg højreklikkede derefter på partitionen og valgte check file system, hvorefter programmet kørte en slags scandisk og reparerede filsystemet, hvis der ikke står oplysninger om filformatet, eller hvis det også i programmet står til raw/unallocated, kan man forsøge at gendanne partitioner, der er rigtigt mange nyttige funktioner i programmet, man kan prøve sig frem med, der er også en funktion til at ændre fra NTFS til FAT32, og andre ekstra funktioner.

OBS! Hvis ovenstående ikke fungerer, kan man evt. prøve at ændre diskformatet fra MBR til GPT (eller omvendt), det virkede på en SSD jeg rodede med den anden dag..

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.467 seconds