C5 2010 melder "mangler c5txtdat.*

More
2 months 4 days ago #107 by JudgeFredd
C5 2010 melder "mangler c5txtdat.*
Nedenstående er primært i forhold til vers. 2010 og nyere, det der typisk går galt i tidligere versioner, er manglende skriveadgang, eller at filer er skrivebeskyttede, hvilket kan ske hvis de f.eks. er kopieret fra CD/DVD eller andet.

Skrevet af Dennis Boutrup - kjeldsen.it d. 3. December 2010 kl. 16:11Hvis C5 flyttes til en ny server med nyt domænet hvor der benyttes UAC (dvs. i praksis 2008 server eller Vista/7)
Så smækker C5 i og vil ikke starte (den kommer hurtigt med et gråt billede og lukker igen) - eller den melder at den mangler C5txtdat.*
Hvis man kun får den grå skærm frem der smækker i med det samme kan man prøve at højreklikke og vælge "kør som administrator" og evt. sætte følgende start parameter på :
-uSupervisor (vigtigt der ikke er mellemrum mellem u og Supervisor).
Herefter vil man kunne starte C5 i administrator tilstand og som supervisor. Dernæst gælder det om at få oprettet brugerne inde i C5. Dette gøres under:
Generelt ->Tilpasning->Adgangskontrol->Brugere og grupper
Her skal man tilføje de "dødelige" brugere som skal kunne starte C5. Det er vigtigt man har domænet med så det ser ud som følgende:

kjeldsenit\dennis
Hvor kjeldsenit er navnet på domænet og dennis er brugernavnet på systemet. Husk at sæt flueben i C5 administrator!

Efter dette er gjort er det ikke længere nødvendigt at vælge "kør som administrator" og den kan startes uden videre.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.423 seconds