Start system restore (system gendannelse) manuelt Question

Topic Author
  • Posts: 127
  • Karma:
  • Gender: Unknown
  • Birthdate: 11 Sep 2019
Start system restore (system gendannelse) manuelt #83
Link til org. artikel:
support.microsoft.com/kb/304449

Kør system gendannelse fra DOS / Manuelt.

I XP (og måske andre):
Filen ligger på nedenstående placering, og kan startes fra commando prompt, eller via stifinder.
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
I Windows 8.1 ligger den i \system32\rstrui.exe

Sådan startes værktøjet Systemgendannelse ved at bruge indstillingen for fejlsikret tilstand med en kommandoprompt i Windows XP
Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
System TipDenne artikel vedrører en anden Windows-version end den, du anvender. Det er derfor ikke sikkert, at indholdet i denne artikel er relevant for dig. Besøg Windows 7 løsningscenteret
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA304449
Hvis du fortsat ønsker at modtage sikkerhedsopdateringer til Windows, skal du sikre dig, at du kører Windows XP med Service Pack 3 (SP3). Du kan finde flere oplysninger på følgende Microsoft-webside:Supporten til nogle versioner af Windows ophører snart. ( windows.microsoft.com/da-dk/windows/help...-service-packs?os=xp )


På denne side

INTRODUKTIONYderligere InformationSådan starter du Systemgendannelse ved at bruge kommandopromptenNÆSTE TRINReferencer
Udvid alle |Skjul alle
INTRODUKTION
I denne artikel beskrives, hvordan værktøjet Systemgendannelse kan startes i fej...
I denne artikel beskrives, hvordan værktøjet Systemgendannelse kan startes i fejlsikret tilstand fra en kommandoprompt (SAFEBOOT_OPTION=Minimal(AlternateShell)). Du kan bruge denne indstilling, når du ikke kan starte Windows XP.

Systemgendannelse er et værktøj, der automatisk overvåger og registrerer enhver ændring, som foretages i kernesystemfilerne i Windows og i registreringsdatabasen. Hvis en ændring er årsag til, at dit system bliver ustabilt, kan Systemgendannelse fortryde ændringen og føre systemet tilbage til et tidspunkt, hvor computeren fungerede korrekt.
Tilbage til toppen
Yderligere Information
Sådan starter du Systemgendannelse ved at bruge kommandopromptenBemærk! Du skal...
Sådan starter du Systemgendannelse ved at bruge kommandoprompten Bemærk! Du skal være logget på Windows med en brugerkonto, der er computeradministrator, for at kunne benytte disse trin. Du kan undersøge, om du er logget på Windows med en computeradministratorkonto, ved at besøge følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
support.microsoft.com/gp/admin ( support.microsoft.com/gp/admin ) Hvis et program har fået din computer til at opføre sig uforudsigeligt, og det ikke hjælper at fjerne det nye program, kan du gøre prøve at bruge værktøjet Systemgendannelse i Windows XP.

Vigtigt! Hvis du ikke tidligere har fastsat et gendannelsespunkt i Systemgendannelse, kan du ikke gendanne din computer til en tidligere tilstand. Hvis du ikke er sikker, eller hvis du ikke tidligere har fastsat et gendannelsespunkt, skal du kontakte support.

Du starter Systemgendannelse fra kommandoprompten ved at benytte følgende fremgangsmåde:Genstart computeren, og tryk på og hold F8 nede, mens computeren startes, for at starte computeren i fejlsikret tilstand med en kommandoprompt.Brug piletasterne for at vælge indstillingen Fejlsikret tilstand med en kommandoprompt.Hvis du bliver bedt om at vælge et operativsystem, skal du bruge piletasterne til at vælge det relevante operativsystem for din computer og derefter trykke på Enter.Log på som administrator eller med en konto, der har administratorrettigheder.Skriv%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe ud for kommandoprompten, og tryk derefter på Enter.Følg vejledningen på skærmen for at gendanne computeren til en funktionel tilstand. Bemærk! Hvis du vil starte værktøjet Systemgendannelse med brug af en anden fejlsikret tilstand, skal du gå til Microsoft-webstedet for Hjælp og support og se artiklen "En beskrivelse af indstillingerne for fejlsikret start i Windows XP". Du finder flere oplysninger om fejlsikret tilstand med en kommandoprompt ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
315222 ( support.microsoft.com/kb/315222/ )En beskrivelse af indstillingerne for fejlsikret start i Windows XP
Tilbage til toppen
NÆSTE TRIN
Hvis du ikke kan løse problemet med disse metoder, er det muligvis en god ide at...
Hvis du ikke kan løse problemet med disse metoder, er det muligvis en god ide at bede en, du kender, om hjælp eller kontakte internetudbyderen eller netværksadministratoren. Du kan også bruge webstedet Microsoft Kundesupport til at finde andre løsninger på problemet. Nogle af de tjenester, som webstedet Microsoft Kundesupport gør tilgængelige, indeholder blandt andet følgende:En Knowledge Base, som du kan søge i ( support.microsoft.com/search/?adv=1 ): Du kan søge efter tekniske supportoplysninger og værktøjer til Microsoft-produkter, som kan hjælpe dig med selv at løse problemet.Løsningscentre ( support.microsoft.com/select/?target=hub ): Du kan få vist ofte stillede spørgsmål til bestemte produkter samt den mest effektive support.Microsoft Kundesupport, nyhedsgrupper ( www.microsoft.com/communities/newsgroups/default.mspx ):; Kontakt dine kolleger, ligesindede og anerkendte Microsoft-eksperter (MVP'er).Andre muligheder for support ( support.microsoft.com/default.aspx?pr=csshome ): Brug internettet til at stille spørgsmål, kontakte Microsoft Kundesupport eller indsende feedback. Hvis du stadig har problemer, efter at du har besøgt disse Microsoft-websteder, eller hvis du ikke kan finde en løsning på webstedet Microsoft Support, skal du klikke på følgende link for at kontakte support:
support.microsoft.com/contactus ( support.microsoft.com/contactus )
Tilbage til toppen
Referencer
Du finder flere oplysninger om værktøjet Systemgendannelse ved at klikke på nede...
Du finder flere oplysninger om værktøjet Systemgendannelse ved at klikke på nedenstående artikelnumre for at få vist artiklerne i Microsoft Knowledge Base:
302796 ( support.microsoft.com/kb/302796/ )Fejlfinding af Systemgendannelse i Windows XP
306084 ( support.microsoft.com/kb/306084/ )Sådan gendannes Windows XP til en tidligere tilstand
Tilbage til toppen

Oplysningerne i denne artikel gælder:Microsoft Windows XP ProfessionalMicrosoft Windows XP Home Edition
Tilbage til toppen
Nøgleord: kbenv kbhowtomaster KB304449
Tilbage til toppen
1 year 5 months ago

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.255 seconds